Tidurlah Nak

Tiap malem nembangin lagu ini meninabobokan para malaikatku, Dara dan Fira. Yang ngerti, boleh ikutan nembang yuk,,,,,

Lullaby (Sophie Barker album)

Lullaby (Sophie Barker album) (Photo credit: Wikipedia)

tak lelo lelo lelo ledhung…
cup menenga ojo pijer nangis
anakku sing ayu rupane
nek nangis ndak ilang ayune

tak gadhang bisa urip mulyo
dadiyo wanito utomo
ngluhurke asmane wong tua
dadiyo pendekaring bangsa

cup menenga anakku
kae mbulane ndadari
kaya ndas butho nggilani
agi nggoleki cah nangis

tak lelo lelo lelo ledhung
cup menenga anakku cah ayu
tak emban slendang batik kawung
yen nangis mundhak gawe bingung
tak lelo lelo ledhung..

Posting Dengan WordPress for BlackBerry.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s