SMS dari adikku

31/03/08 10:42
Mas, piye kabare, ki pake ngedrel njaluk nang RS aku wis mumet bingung tolong rewangi mikirke

31/03/08 11:56
Yo mas telpon pae ngomongi piye karepe opo omong sak karepe sampeyan

31/03/08 18:01
Mas nek bisa telpon saiki wae pae tangi karo njaluk nang RS neh jare murus

31/03/08 18:22
Mau isuk njaluk milanta cair wis tak tokoke trus tak tinggal masak aku ra ngerti diombe kabeh bar kuwi mangsur2. Wis tatukoke diapet 4. 2 minggu lalu pae cek up ke RS dironsen jare flek paru2 trus kon pengobatan 6bln ra olehmandek. Bar ngerti flek pae malah loro jare pae arep mati wae. Maune yo tak tlateni tapi aku wis koyo ngene sik kurang wae, sik salah wae saiki aku wis bingung kudu piye. Iki wae 1 minggu oksigen habis 2.

01/04/08 14:16
Mas pae ke RS tadi malam diare ra mapet kasek pucet banget

01/04/08 14:16
Yo ayem tapi bayare piye

02/04/08 06:13
Nek biso mbok pulang reketang sedelok

02/04/08 11:32
Parah ora aku ra biso ngarani tapi nek diajak ngomong koyo ra mudeng,pandangane bingung, napase sesek banget sekarang wae tak nggoni pampes. Ngono kuwi parah ora

02/04/08 11:39
Yo pokok pihak keluarga kon sing sabar

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s